Gongterapi

Her kommer du og ligger ned mens gongen får spille sine vibrasjoner over deg og inni deg. Gongen hjelper til med å balansere ubalanser, trigger endringer/transformasjoner i kroppen, løser opp spenninger og blokkeringer, og hjelper kroppen til å sette i gang/få fortgang i healingen.

Ikke noe mystisk i det hele tatt, men effektivt og uansett en deilig måte å få balansert kropp og sinn på.

Hvem er gongterapi for?
Gongterapi er for alle, i utgangspunktet. Om man f eks er veldig sensitiv, har store traumer, sliter med mye migrene o l, kan det være greit å ta en prat i forkant for å se om gong er noe for deg. Gong kan hjelpe også i slike tilfeller, men da spiller man “forsiktigere”/tar det mer med ro for å se an litt hvordan gongen virker.

Ellers er gong fint for det meste – spesielt godt beregnet på stress og avspenning – slik som gongen du får i et gongbad.

Men gong kan hjelpe på andre fysiske og mentale tilstander også. Om du lurer på om det kan hjelpe – er det bare å bestille en time for å se hva dette er og om det er noe for deg. Merk bare at én time kanskje ikke er nok – slik som med annen terapi/behandling så kan det ta noen ganger før man merker endring/bedring.

Hvordan foregår en gongterapi-time?
En vanlig time er ca 60 min. Da har vi tid til en prat i forkant av gongspillingen for å høre hvorfor du ønsker gong, se hva gongen kan hjelpe deg med, og planlegge gongøkten. Så ligger du ned og gongen får spille en stund, varighet varierer, og så en avsluttende prat hvor vi går igjennom evt “hjemmelekse” og hva du kan gjøre på egenhånd i tiden frem til neste gongterapi-time. Beregn gjerne 3-5 økter med gongterapi for maks effekt.

Og hva koster gongterapien?
Første gongterapi-time koster kr 700,-, da denne kan ta litt lenger tid/krever forberedelser av gongterapeuten. Her kartlegger vi behov og ønsker, og prater om forventet effekt.

Oppfølgingstimene koster kr 600,-. Her beregner vi ca 60 min.

Bestille time?
Send oss en mail for å bestille time.
Fint om du i mailen skriver litt om dine evt erfaringer med gong fra tidligere, hva du ønsker gongens hjelp til, og kom gjerne også med 2-3 datoer/tidspkt som kan passe for deg. Timene vil i utgpkt foregå i vårt studio på Fjellhamar.

Velkommen til gongterapi!